21.05.2020 Vestlusõhtu looduses leiduvatest kasulikest taimedest

Selle kevade kolmas virtuaalne vestlusõhtu toimub 21.05.2020 kl 19-20.30. Kutsume kõiki huvilisi rääkima looduses leiduvatest taimedest, mida Eestis ja miks mitte ka Soomes kasutatakse toidulaual ja koduses apteegis. Kas Eesti arstid endiselt annavad nõu juua pärnaõieteed palaviku korral? Kas naat on kole umbrohi või maitsev salatitaim? Miks eesti keeles on jänesel kapsas aga soome keeles on rebasel leib ja kuidas maitseb see inimesele?
Virtuaalvestlus asendab esialgset plaani teha kevadretk loodusesse; näitame ka pildimaterjali taimedest.
Väike eelülesanne kõigile soovijaile: nimeta ürituse reklaamil esinevad kolm kasulikku taime 🙂
Vestlust viivad läbi Kristiina Teiss ja Ivar Liivamägi.
Vestlus korraldatakse 8×8.vc keskkonnas, mis ei vaja selles keskkonnas registreerumist või selle alla laadimist (arvutisse). Kõige parem oleks, kui saaksid osaleda vestlusel arvuti või tahvelarvuti vahendusel. Kontrolli palun ka, et su hääle ja videoseadistused töötavad. Vestluskaaslaste nägemine ja kuulmine loob kõigile meeldivama kogemuse vestlusest.
Vestlusele pääsevad need, kes on ennast ette registreerinud.
Registreeri ennast osalejana klikkides siin ürituses nuppu “Osalen”, siis saadame sulle lingi vestlusesse.
Lisainfo: pirkanmaa@tuglas.fi või seltsi messengerile sõnumit saates.
Tere tulemast!

Your email will not be published. Name and Email fields are required.