Lastenkerho

Vironkielinen lastenkerho kokoontuu syyskaudella 2019 Tampereen English Daycare Sunshine tiloissa Lähteenkatu 2. Kerho kokoontuu 1.9 – 14.12 noin joka toinen sunnuntai klo 11.00-13.00. Kerhoon osallistuvat 3–9-vuotiaat vironkieliset lapset.

Kerhotoiminta tarjoaa lapsille monenlaisia aktiviteetteja, jotka tukevat viron kielen ja kulttuurin tuntemusta sekä vuorovaikutustaitojen kehitystä. Toiminta sisältää kädentaitojen harjoittamista (esim. piirustus), laululeikkejä, kilpailuja, lukuhetkiä ja jutustelua. Ohjattu kerhotoiminta kietoutuu ennalta sovittuihin teemoihin, pienimmät voivat toisinaan kaivata vanhempiensa läsnäoloa ja/tai tukea.

Säiden salliessa, ja vanhempien toiveita huomioiden, silloin tällöin on mahdollista järjestää myös piknik-tapahtumia, retkiä, museo- ja teatterikäyntejä sekä muita lapsia kiinnostavia vierailuja. Kerhossa juhlistetaan myös virolaisen kalenterin juhlapäiviä ja pyhiä.

Lastenkerhon ohjaajana toimivat Tuuli-Emily Liivat ja Alyssia Põltsam.

Tarkempia tietoja lastenkerhon toiminnasta voi tiedustella ottamalla yhteyttä sähköpostiosoitteeseen: pirkanmaa@tuglas.fi tai Facebook-ryhmään nimeltä: Tampere eesti lastega pered.

Syyskauden osallistumismaksu on 30€.

Lastenkerhon toimintaa tukevat Viron valtion Koulutus- ja tiedeministeriö (Haridus- ja teadusministeerium) sekä Viron Instituutti (Eesti Instituut).

Comments are closed.