Martin Markkinat Tampereella 13.-14.4.

Martin markkinat tuovat Viron Tampereelle

Huhtikuun toisena viikonloppuna Pakkahuoneella ja Klubilla juhlitaan virolaista kulttuuria. Martin markkinat tuovat mukanaan niin virolaiset markkinat kuin monipuolisen ja lennokkaan kulttuuriohjelman.
https://www.martinmarkkinat.fi/kulttuuriohjelma

Klubin lavalle nousevat lauantaina 13. huhtikuuta virolaissyntyinen koomikko Antto Terras ja Tampereelta Viroon siirtyneet kirjailija Ville Hytönen ja toimittaja Hannele Valkeeniemi. Mikko Alatalo kutsuu yleisön mukaan suomalais-virolaiseen lauluhetkeen ja uusista suomennoksista puhuvat Viron tunnetuin dekkaristi Indrek Hargla sekä Viron kansalliskirjaiija A. H. Tammsaaren suomentaja Juhani Salokannel. Lapsille esiintyy Heino Seljamaan yhden miehen teatteri. Myös kulttuuriohjelmaan on vapaa pääsy. Sunnuntaina 14.4. Pakkahuoneella virolaisesta menosta huolehtii Tampereen virolainen sekakuoro sekä pelimanni Piret Aus. Lisäksi päivitämme tietovisassa tietomme Virosta ja Suomesta ja vertailemme suomalaisia ja virolaisia makuja.

Koko viikonlopun kestävillä markkinoilla myydään virolaisia tuotteita. Valikoimassa on mm. luomukosmetiikkaa, käsin tehtyjä koruja ja perinnekäsityötä sekä kuuluisia virolaisia leipomotuotteita ja muita herkkuja. Samalla voi inspiroitua kesän Viron-matkoista ja tutustua naapurimaan uusiin kohteisiin. Virolainen torikahvila tarjoaa herkkuja Tullinaukiolla koko viikonlopun.

Pistäydy Pakkahuoneella ja antaudu keväiselle annokselle Viroa.

Martin Markkinat 13.–14. huhtikuuta kello 10–18 ja 10–16.

Martin markkinat järjestää Tuglas-seura yhteistyössä Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan Tuglas-seuran kanssa.

martinmarkkinat.fi

 

 

You may also like...

Comments are closed.