Onnea ja menestystä, Viron kunniakonsulaatti Tampereella!

Kuva: Viron ulkoministeriö

27.9.2018 avattiin Viron kunniakonsulaatti Tampereelle. Uudeksi kunniakonsuliksi on nimitetty Jani Koivuniemi. Kunniakonsulaatti toimii Taitokaari Oy:n tiloissa (Kaskimäenkatu 1, 33900 Tampere) ja palvelee virolaisia koko Pirkanmaan alueella.

Yhteystiedot:
Jani Koivuniemi
Viron valtion kunniakonsuli Tampereella
puh. +358 3 357 9300
s-posti: jkoivuniemi@mfa.ee

Avajaiset pidettiin Palatsiteatterissa Tampereella. Avajaisissa oli mukana myös Viron Suomen suurlähettiläs Harri Tiido.
– On aina ilo todeta, että meidän Viron kunniakonsuleiden verkko laajenee. Tampere on niin tärkeä paikka, että olikin jo aika. – toteaa suurlähettiläs Tiido.
Viron kunniakonsulit avustavat Viron suurlähetystöä palvelemalla Viron kansalaisia tietyissä konsuliasioissa, esimerkiksi välittämällä asiakirjoja ja hoitamalla passiasioita. Merkittävän osan tehtävistä muodostaa elinkeinoelämän, kulttuurin ja paikallishallinnon suhteiden edistäminen näiden kahden maan välillä. Virolla on yli 200 kunniakonsulia 87 eri maassa. Koivuniemi on nyt jo kahdeksas Suomessa toimiva Viron kunniakonsuli.

Kunniakonsulaatin avajaiset pidettiin Palatsiteatterissa Tampereella. Mukana olivat myös seuramme hallituksen jäsenet. Seuramme sekakuoro esiintyi laulutervehdyksellä. Pirkanmaan Tuglas-seura onnittelee lämpimästi kunniakonsulia ja toivoo hedelmällistä yhteistyötä!

This entry was posted in .

You may also like...

Comments are closed.